Πώς προέκυψε το betterliving.gr; Λοιπόν, έρχεται κάποια πολύ όμορφη στιγμή μεγαλώνοντας που αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χρειάζεσαι πια τοίχους, προστασία και ξύλινη γλώσσα. Ότι είναι εντάξει να τσαλακωθείς ή να δείξεις ποιος είσαι, τι σκέφτεσαι και τι πιστεύεις χωρίς φίλτρα. Περιορισμούς για το πώς πρέπει τα πράγματα να λέγονται ή να φαίνονται. Είναι εντάξει να μοιραστείς την σκέψη σου και την πραγματικότητά σου γιατί ξέρεις, όλοι την ίδια πραγματικότητα μοιραζόμαστε πάνω κάτω. Και πόσο με ανακουφίζει να μοιράζομαι και να σκέφτομαι ότι αυτά που νιώθω ή συμβαίνουν αφορούν και άλλους όχι γιατί είναι κοινά (για εμένα είναι τελείως αυθεντικά) αλλά γιατί είναι απλά ανθρώπινα. Είναι εντάξει να είσαι ανθρώπινος και άρα να κάνεις λάθη, να πειραματίζεσαι, να πετυχαίνεις, να αγχώνεσαι, να αμφιβάλεις, να ενθουσιάζεσαι, να απογοητεύεσαι, να ξαναπροσπαθείς, να αλλάζεις γνώμη, να υπάρχεις, να λαμβάνεις, να δίνεις, να ακούς και να ακούγεσαι.

Κάποια τέτοια στιγμή ήταν που γεννήθηκε και η ιδέα/ ανάγκη για τη δημιουργία αυτού του betterliving.gr.

Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι με πολύ αφοσίωση με ανθρώπους που έχουν προβλήματα με το βάρος τους ή την υγεία τους. Το βασικό μου εργαλείο και οι πρώτες μου σπουδές αφορούν τη διατροφή. Μπαίνοντας σε αυτό το επάγγελμα …ερωτεύτηκα το πόσο απέραντο είναι. Πολλές φορές λόγω της φύσης του επαγγέλματος που άπτεται της σημαντικότερης ανθρώπινης συμπεριφοράς, της σίτησης, κλήθηκα να μπω σε ξένα χωράφια. Έτσι προχώρησα και εγώ, εξελίχθηκα κάνοντας και άλλες σπουδές και μεγαλώνοντας και άλλο στο πεδίο της ευεξίας. Ευεξία: σε σωματικό, συναισθηματικό, πνευματικό & κοινωνικό επίπεδο.  Βλέπεις, οι άνθρωποι έχουμε ένα σώμα που είναι το όχημά μας για τη ζωή αλλά δεν είμαστε μόνο το σώμα μας. Είμαστε ένα σύστημα με σώμα, σκέψεις και συναισθήματα και ζούμε και σε ένα μεγαλύτερο σύστημα και με άλλους ανθρώπους.

Αυτές είναι οι βασικές σκέψεις που στηρίζουν στο συγκεκριμένο blog και ελπίζουμε να βρείτε έμπνευση και να έχουμε και την δική σας αλληλεπίδραση και σκέψεις γιατί είπαμε, όλοι μοιραζόμαστε την ίδια πραγματικότητα.

Εδώ είναι η στιγμή να σας συστήσω τους πυλώνες του better living. Την Ειρήνη, την Αγάπη και εμένα, τρεις  γυναίκες κοντά στα 40, και τη μικρότερη της παρέας, τη Νάνση: όλες μας μοιραζόμαστε τον ίδιο ενθουσιασμό και τις ίδιες αξίες. Αγαπάμε και διασκεδάζουμε αυτό που κάνουμε, είναι εντάξει στο τώρα μας να το εκθέσουμε και να εκτεθούμε και εμείς μαζί του και ελπίζουμε αυτό να φωτίσει και να μεγαλώσει

Καλώς ήρθατε

Μυρτώ