Η πιο ωραία εποχή του χρόνου πλησιάζει και σκέφτεστε από τώρα «Μα τι να κάνω επιτέλους αυτά τα Χριστούγεννα, ειδικά τώρα που θα πρέπει να κάνω γιορτές μέσα στο σπίτι;» Βέβαια, για μερικούς φέτος οι γιορτές θα είναι πολύ διαφορετικές και για άλλους όπως εγώ θα είναι λίγο διαφορετικές, γιατί ναι, είμαι από αυτούς που δεν μου αρέσει να ταξιδεύω την περίοδο των Χριστουγέννων. Μου αρέσει να κάνω γιορτές μέσα στο σπίτι και να κάθομαι μαζί με την οικογένεια μου κάνοντας διάφορα πράγματα για τα Χριστούγεννα τα οποία ξεκινάνε ως εξής:

1.Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Χριστούγεννα χωρίς χριστουγεννιάτικες ταινίες γίνεται; Δεν γίνεται! Η αλήθεια είναι ότι φέτος αποφάσισα από νωρίς τι ταινία θα δω και με βοήθησε σε αυτό πάρα πολύ η φίλη μου η Ειρήνη με την λίστα για τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που έγραψε εδώ στο betterliving. Φυσικά και επέλεξα μια ταινία με αισιόδοξο τέλος, γιατί δεν μπορώ τα δράματα χρονιάρα μέρα.

2.Επιτραπέζια

Άλλη μια ευχάριστη δραστηριότητα που μου αρέσει να κάνω, ειδικά όταν το επιτραπέζιο είναι η monopoly. Γιατί ναι, πάντα είχα ένα κρυφό όνειρο να γίνω τραπεζίτης, και που μόνο τότε βρίσκω την ευκαιρία να το κάνω πραγματικότητα. Βέβαια εσείς μπορείτε να επιλέξετε όποιο επιτραπέζιο έχετε σπίτι σας, γιατί η ουσία είναι μία: Nα περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε.

Ho!ho!ho!

3.Παιχνίδια από το κινητό που έχουν σχέση με μουσική.

Το δικό μου αγαπημένο παιχνίδι στο κινητό είναι το ‘’Πες το με’’. Γενικά μέσα θα βρείτε πολλά παιχνίδια αλλά αυτό που πραγματικά χαρίζει σε όλους μας μεγάλες δόσεις γέλιου είναι το ‘’Πες το με ένα ντιν’’. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να τραγουδήσετε στην ομάδα σας ένα τραγούδι με ντιν, ντιν, ντιν και ντιν. H ομάδα που βρίσκει τα περισσότερα τραγούδια κερδίζει. Εντάξει να πω την αλήθεια πάντα χάνω γιατί δυστυχώς δεν έχω τον ρυθμό μέσα μου.. αλλά διασκεδάζω πολύ όταν παίζουμε αυτό το παιχνίδι. Οπότε σας προτείνω να το δοκιμάσετε και εσείς!

4.Διαγωνισμός μαγειρικής

Με τους γονείς μου, κάθε χρόνο λοιπόν κάνουμε ένα μικρό θεατρικό ας πούμε, και τι θέλω να πω με αυτό. Επιλέγουμε ένα συγκεκριμένο γλυκό μαζί με την μαμά μου και φτιάχνουμε η καθεμία το δικό της. Και φυσικά, στον ρόλο του αυστηρού κριτή είναι ο μπαμπάς μου που βγάζει την νικήτρια με αντικειμενικά κριτήρια. Ναι, αλήθεια δεν κερδίζω πάντα… Αν αυτό σκεφτήκατε!

5.Επιχείρηση δώρα Χριστουγέννων

Και η αγαπημένη μου στιγμή έφτασε! Γιατί όπως όλοι μας, περιμένουμε με ανυπομονησία να ανταλλάξουμε δώρα. Nα διαβάσουμε όλες τις χριστουγεννιάτικες κάρτες με τις ευχές μας που έχει γράψει ο καθένας μας.

 

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά και ελπίζω το 2021 να μας βρει όλους υγιείς και ευτυχισμένους.

One Reply to “Γιορτές μέσα στο σπίτι”

Comments are closed.

Newsletter