Είναι αυτή η εποχή που αναδιοργανώνουμε ντουλάπες, και διαπιστώνουμε- συνήθως- πόσα πράγματα έχουμε ξεχάσει εντελώς, γιατί παραπέσανε, σε στοίβες, συρτάρια, ράφια κλπ. Βρήκαμε από το www.in2life.gr 11 έξυπνα tips, μερικά εν των οποίων μας ενθουσίασαν!

 1. Βάλτε αυτοκόλλητα στα ντουλάπια των παιδιών για να βρίσκουν και να βρίσκετε εύκολα τα ρούχα που θέλετε:
 2. Χωρίστε τις κρεμάστρες χρωματικά και αντιστοιχήστε κάθε χρώμα και σε μια εποχή του χρόνου – π.χ. τα καλοκαιρινά σας φορέματα σε γαλάζιες κρεμάστρες και τα χειμερινά ή τα παλτό σε κόκκινες. Έτσι θα γίνει πιο εύκολη η «μετατόπιση» κάθε εποχιακής ομάδας όταν τελειώνει η «σεζόν» της:
 3. Χρησιμοποιήστε κρεμάστρες για να κρατήσετε όρθιες τις μπότες σας και να μην «τσακίζονται» και σκονίζονται στο πάτωμα:
 4. Αποθηκεύστε τα σεντόνια σας μέσα στις αντίστοιχες μαξιλαροθήκες του ίδιου σετ, ώστε ποτέ να μην μπερδευτούν:
 5. Χρησιμοποιήστε «κλειδάκια» από κουτιά αναψυκτικών για να προσαρμόσετε κρεμάστρες σε… άλλες κρεμάστρες και να δημιουργήσετε έτσι ένα δεύτερο, πιο χαμηλό επίπεδο ρούχων στην ντουλάπα, διπλασιάζοντας στην ουσία τον αποθηκευτικό της χώρο:
 6. Μετατρέψτε μια παλιά σκάλα σε vintage μέσο αποθήκευσης – από τα σκαλιά μπορείτε να κρεμάτε ρούχα και στο πάνω μέρος της να τοποθετήσετε κούτες ή μικρότερα κουτιά:
 7. Δέστε σε μια κρεμάστρα όλα τα κασκόλ και τα μαντίλια σας για να μένουν ευθυτενή:
 8. Κρατήστε όλα τα κουτιά των παπουτσιών σας, κολλήστε μικρές φωτογραφίες των παπουτσιών στη ράχη του κουτιού τους και έτσι δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε για εκείνες τις μαύρες μπότες και να κάνετε άνω-κάτω όλα σας τα υποδήματα μέχρι να τις βρείτε:
 9. Βάλτε ροδάκια στα συρτάρια του παλιού σας γραφείου και μετατρέψτε τα σε εξτρά αποθηκευτικό χώρο για ρούχα, κουβέρτες και σεντόνια κάτω από το κρεβάτι σας:
 10. Χρησιμοποιήστε μια οινοθήκη ως βάση για τις τσάντες και τα πορτοφόλια σας – extra tip: με μικρούς γάντζους κάτω από ένα κάδρο, έχετε και ωραιότατη θήκη για τα κολιέ και τα κρεμαστά σας αξεσουάρ:
 11. Αντί για παπούτσια, βάλτε στις κρεμαστές υφασμάτινες παπουτσοθήκες τα εσώρουχά σας – χάρη στις διάφανες θήκες, θα βρίσκετε εύκολα αυτό που θέλετε κάθε φορά:
Καιρό είχαμε να κάνουμε λίστα, ε;

Newsletter