Πρόκληση Συμμάζεμα: Ο απολογισμός.

Έφτασε λοιπόν η ώρα του απολογισμού για την εβδομάδα αυτή… Η αλήθεια είναι πως κάθε νέα αρχή είναι και δύσκολη, αλλά νιώθω μόνο ευτυχία αυτή τη στιγμή όσο αναλογίζομαι πόσο ικανοποιημένη είμαι από το αποτέλεσμα.

Και για μια πιο αναλυτική εικόνα της εβδομάδας μου…

 • Δευτέρα

  Παραλίγο να μην κάνω τίποτα. Είτε το ξέχασα, είτε το συμμάζεμα διαγράφηκε επίτηδες από τον νου μου, πάντως τελευταία στιγμή είπα να μείνω πιστή στην δέσμευση και να κινητοποιηθώ. Η αλήθεια είναι ότι η μέρα ήταν ατέλειωτη σήμερα, είχαμε και ίωση στην οικογένεια και ήμουν πολύ κουρασμένη. Έκανα τα βασικά με το ζόρι και πήγα για ύπνο.

 • Τρίτη

  Όταν σηκώθηκα το πρωί και πήγα στην κουζίνα, αισθάνθηκα κάτι διαφορετικό. Ήταν η ηρεμία που μου πρόσφερε ο τακτοποιημένος χώρος. Άσχετα αν σε 10 λεπτά έγινε σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Το βράδυ η κουζίνα και το σαλόνι μαζεύτηκαν με προθυμία παρά την κούραση μου. Αν είναι να έχω τέτοια αποτελέσματα, ας είναι.

 • Τετάρτη

  Την τέλεια αίσθηση του τακτοποιημένου σπιτιού δεν θα την βαρεθώ ποτέ, μήπως πρέπει να το κοιτάξω αυτό? Απόψε, δεν αρκέστηκα στο συμμάζεμα, έκανα όλες τις δουλειές , και λίγο παραπάνω. Οφείλω να πω ότι σαν πρόγραμμα είναι εύκολο, μπορεί να γίνει μια καλή συνήθεια.

 • Πέμπτη

  Η μέρα σήμερα είχε πολύ τρέξιμο.. Δουλειά, διάβασμα με τα παιδιά, επίσκεψη στον γιατρό, μια αψυχολόγητη τροπική μπόρα.. Δεν ήμουν σίγουρη αν μπορούσα να κάνω οτιδήποτε παραπάνω από αυτά που ήδη είχα κάνει.. Όταν ωστόσο τελειώσαμε και με τα μπάνια μας και κοίταξα την ολική καταστροφή γύρω μου, σήκωσα τα μανίκια και έκανα τα πάντα. Η καλή μέρα από το επόμενο πρωί θα φαινόταν, κι αυτό δεν τ’ αλλάζω με τίποτα.

 • Παρασκευή

  Απόψε όχι μόνο τελείωσα αυτά που υπαγορεύει η πρόκληση, άλλαξα κιόλας πίστα. Αφού η εβδομάδα πήγε τόσο καλά, αποφάσισα το σαββατοκύριακο να πάει ακόμη καλύτερα, βάζοντας και τα παιδιά μου στο παιχνίδι με δωροδοκία καινούρια ρούχα(μην με κρίνετε, ούτως ή άλλως θα τους έπαιρνα, δεν τους κάνει τίποτα). Το βράδυ το σπίτι ήταν τέλειο! 

Ο ενθουσιασμός μου είναι λίγο έντονος για ένα καθάρισμα, ίσως να χρειάζεται να το κοιτάξω αυτό, αλλά το σίγουρο είναι ότι την λάτρεψα αυτήν την πρόκληση. Μία αγγαρεία, όπως το καθάρισμα ή η τακτοποίηση, που μπορεί εύκολα να αναβληθεί ή να αγνοηθεί, έγινε απαραίτητο βραδινό συνήθειο.

Επειδή ακολουθούν και άλλες προκλήσεις, αν θέλεις έλα να τις κάνουμε μαζί, στο μυστικό μας Facebook Group!

One Reply to “Η Ιστορία: Συμμάζεμα”

Comments are closed.

Newsletter